Over ons

DEVISA kent zijn ontstaan in 2006, vrijwel tegelijkertijd met de start van de EPB wetgeving in België. In enkele jaren groeide DEVISA uit tot een multidisciplinair advies- en ingenieursbureau binnen de bouwsector met vele jaren ervaring. Het team bestaat ondertussen uit meerdere medewerkers en samen bundelen wij onze kennis binnen de domeinen van Energie, HVAC, Milieu en Veiligheid. Wij zijn actief in gans België en ons hoofdkantoor is gevestigd in Destelbergen sinds 2017.

Onze missie, sinds onze start, is de focus op kwaliteit en betrouwbaarheid, door onze klanten te voorzien van een onderbouwd advies alsook een onafhankelijke ondersteuning bij al hun technische vragen binnen de bouwsector. Daarnaast is onze missie professioneel advies en vernieuwende oplossingen kunnen aanbieden. We streven er niet naar de grootste te zijn maar wel groots te zijn in wat we doen.

Onze visie als studiebureau is om onze klanten en partners een garantie te geven op kwaliteit en professionele ondersteuning, zowel vandaag als nog vele jaren in de toekomst. We willen als vooruitdenkend en vooruitstrevend studiebureau meedenken en meewerken aan oplossingen en ontwikkelingen die rekening houden met de wensen van onze klant en focussen op duurzaamheid, comfort alsook budget.